Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RD na predaj v Plešivci

Ulica: Daxnerová
Obec: Plešivec
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
75 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v  obci Plešivec   po čiastočnej rekonštrukcií , okná sú drevené  v dobrom stave ,  vykurovanie gamatkami , dom  je napojený na všetky inžinierske siete  . Dom má veľkú predsieň z ktorej sa vchádza do ďalších miestností ,dispozične pozostáva z kuchyne tam je nová dlažbová podlaha , menšia izba , pôvodná kúpeľňa, obývačka a spálňa kde sú nové laminátové podlahy, technická miestnosť ,nová kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc . Strecha v pôvodnom stave .
 Vedľa domu na dvore sú ďalšie dva murované miestnosti , dom má pivnicu , vlastnú studňu, je napojený na verejný vodovod.  Dom stojí na pozemku s rozlohou 613 m2 ,zastavaná plocha a  nádvorie  308 m2 , záhrada má 205 m2 . 

Cena 75 000 €  .  Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
613 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
150 m2
Zastavaná plocha:
308 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pivnica:
áno
Dielňa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Veronika Šimková

Veronika Šimková

Maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti