Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ 3-izbový byt v tichej lokalite s množstvom zelene

Mestská časť: Podbreziny
Obec: Liptovský Mikuláš
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte dokonalé bývanie v tichej a krásnej časti Liptovského Mikuláša? Tento výnimočný 3-izbový byt vám ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný a príjemný život.

Moderné a komfortné bývanie

Byt sa nachádza na 8. poschodí zrekonštruovaného bytového domu, ktorý disponuje dvoma novými výťahmi a je kompletne zateplený. Byt samotný je v pôvodnom, no veľmi dobrom stave, pričom už prešiel rekonštrukciou plastových okien. Ostatné časti bytu sú pripravené na úpravy podľa vašich predstáv, čím získate jedinečnú možnosť prispôsobiť si interiér podľa vlastného vkusu.

Úžasná dispozícia a orientácia

Tri nepriechodné izby zaručujú dostatok súkromia pre každého člena rodiny. Byt je orientovaný na juhovýchod, čo znamená, že budete mať dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. Z balkóna si môžete vychutnať nádherný výhľad na rieku a les, čo vytvára pocit pokoja a harmónie s prírodou.

Vynikajúca lokalita

Okolie bytového domu je starostlivo upravené a ponúka množstvo zelene, cyklistické chodníky a možnosti prechádzok v prírode. V blízkosti sa nachádza obchod, základná škola, MHD zastávka a detské ihrisko, čo zaručuje výbornú dostupnosť všetkých potrebných služieb a zariadení. Navyše, lyžiarsky vlek v blízkosti poskytuje skvelé možnosti pre zimné športy.

Ideálne miesto pre rodiny a milovníkov prírody

Tento byt je ideálnym riešením pre rodiny, ktoré hľadajú pokojné a bezpečné miesto na bývanie, ako aj pre jednotlivcov či páry, ktorí si chcú užívať krásy prírody a pohodlie moderného bývania. Neváhajte a príďte si pozrieť tento jedinečný byt osobne!

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.
Barbora Bělohlávková
0904 945 687
belohlavkova.bbrealestate@gmail.com

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
64.64 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2019
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
8
Počet balkónov:
1
Orientácia:
juhovýchod

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti