Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

! ZNÍŽENÁ CENA ! NA PREDAJ RODINNÝ DOM V OBCI BETLIAR

Ulica: Lesná
Obec: Betliar
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
195 000 €

Popis nehnuteľnosti

  • Predaj Dvojpodlažného Rodinného Domu v Betliari: Skvelá Príležitosť na Investíciu

V srdci malebnej obce Betliar, len kúsok od okresného mesta Rožňava, sa nachádza jedinečný dvojpodlažný rodinný dom, ktorý ponúka nielen komfortné bývanie, ale aj výnimočný investičný potenciál. Obec Betliar je známa svojou bohatou históriou a vyhľadávanými turistickými atrakciami, čo z nehnuteľnosti robí ideálnu voľbu pre investorov i rodiny.

  • Lokalita rodinného domu v Betliari

Rodinný dom sa nachádza v tichej časti Betliara, obklopený prírodou a históriou. Blízkosť kultúrnych pamiatok a prístup k turistickým trasám robí z tejto nehnuteľnosti ideálny východiskový bod pre objavovanie krás Slovenska. Betliar s mimoriadnou atmosférou ponúka obyvateľom vysokú kvalitu života a príjemné prostredie.

  • Vzdialenosť od okresného mesta Rožňava

Z domu máte na dosah rýchlu dostupnosť do okresného mesta Rožňava, ktoré je len 6 km vzdialené. Týmto sa zabezpečuje dostatok služieb a vybavenosti, vrátane obchodov, škôl, a zdravotnej starostlivosti. Blízkosť mesta poskytuje výhody mestského života bez nutnosti žiť v jeho rušnom prostredí.

  • Rozloženie a dispozícia spodného a vrchného podlažia

Spodné podlažie rodinného domu je veľmi priestranné a pozostáva z jednej  vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, kotolne a dvoch priestranných izieb. Na vrchnom podlaží sa nachádza jedna izba. Tento rozložený priestor zaručuje pohodlné a funkčné bývanie pre rodinu.

  • Rekonštrukcia kuchyne a izieb

Kuchyňa prešla rekonštrukciou pred približne 4 rokmi, kde bola vymenená podlaha, kuchynská linka, obklady, a boli robené nové stierky. Rovnako sa menili podlahy aj v obývačke a jednej izbe. Tieto vylepšenia prispievajú ku komfortu a funkčnosti priestoru.

  • Stav elektrickej inštalácie a strechy

Elektrická inštalácia v dome je pôvodná, no v plne funkčnom stave, čo znamená, že neexistujú žiadne vážne problémy s elektrickou energiou. Strecha, aj keď pôvodná, je v dobrom stave a nezateká, čo zabezpečuje ochranu pred nepriaznivým počasím.

  • Vybavenie dvora: letná kuchynka, garáž, dreváreň

Dvor ponúka výnimočné vybavenie, vrátane letnej kuchynky, garáže a drevárne, čo dáva možnosti na aktívne trávenie času a praktické využitie priestoru. Tieto prvky zvyšujú komfort a funkčnosť nehnuteľnosti.

  • Investičný potenciál nehnuteľnosti a turizmus

Dôvodom, prečo je tento dom výnimočnou investičnou príležitosťou, je vysoký turistický potenciál, ktorý ponúka obec Betliar. Blízkosť kultúrnych a historických atrakcií láka návštevníkov, čo znamená, že ten, kto investuje do tejto nehnuteľnosti, má možnosť získať stabilný príjem z prenájmu alebo turistických služieb.

 

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1030 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Úžitková plocha:
1030 m2
Zastavaná plocha:
695 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Garáž:
áno
Celková plocha:
1030 m2
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Rebecca Sikúrová

Rebecca Sikúrová

Maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti