Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom pod hradom Krásna Hôrka !

Ulica: Krasnohorské Podhradie
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
dohodou

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE !

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj rodinný dom V Krásnohorskom Podhradí. Obec leží v rožňavskej kotline okresu Rožňava a Košického kraja. Od okresného mesta Rožňava je vzdialená 5 km a krajského mesta Košice 63 km.

Rodinný dom sa nachádza v dobrej lokalite obce medzi pekne zrekonštruovanými domami s príjemnými susedmi tesne pod hradom Krásna Hôrka. Mierne svahovitý pozemok s celkovou rozlohou 529 m2 je slnečný s orientáciou VZ, nachádzajú sa tu ovocné stromy, ovocné kríky, vinič a možnosť pestovania zeleniny. 

Samotný dom pozostáva z prvého podlažia, kde sa nachádza kuchyňa, špajza a priestranná obývačka s východom na balkón.

Druhé podlažie tvoria dve spálne, detská izba, kúpeľňa a samostatná toaleta.

Prízemie tvorí garáž, dielňa, WC so sprchou a jedna izba, čiastočne podzemné podlažie 2 miestnosti, kotolňa a dreváreň. Z dvora sa tiež vieme dostať až do troch ďalších miestností, ktoré sa využívajú ako skladové.

V nehnuteľnosti je zavedené elektrika, obecný vodovod, obecná kanalizácia, kúrenie centrálne kotlom na tuhé palivo, na dosah plyn, ohrev vody bojlerom. Plastové okná, podlahy dlažba, linoleum.

Obec leží na mieste kde je možnosť turistického vyžitia, nakoľko v jej blízkom okolí sa nachádzajú unikátne prírodné výtvory ako jaskyňa Gombasek, Domica, Ochtinská aragonitová jaskyňa, Dobšinská ľadová jaskyňa a iné, Zádielska dolina a historické pamiatky ako napr. hrad Krásna Hôrka či kaštieľ Betliar. 

Nehnuteľnosť pod krásnou historickou pamiatkou Slovenska je tu možno práve pre Vás, ak Vás zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Cena: dohodou

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
spoluvlastníctvo
Plocha pozemku:
529 m2
Úžitková plocha:
529 m2
Zastavaná plocha:
149 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
529 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti