Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj rodinný dom v Čiernej Lehote

Obec: Čierna Lehota
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
39 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom na spoločnom dvore, ktorý sa nachádza v malebnej obci, ktorú zo všetkých strán obklopujú vrchy pokryté listnatými a ihličnatými lesmi.

Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 543 m2, je jednopodlažný a jeho úžitková plocha je cca 109 m2.

Okrem toho je na pozemku aj garáž, čo je výhodou pre potencionálneho majiteľa. Strecha škridľa, okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Na pezemku sa nachádza studňa. Vykurovanie objektu je zabezpečené plynovým kotlom, ktorý je umiestnený v technickej miestnosti nachádzajúcej sa v dome. Je tu možnosť kúrenia aj pevným palivom v kachliach umiestnených v spálni. Kúpeľňa je vybavená vaňou a toaletou. Ohrev vody je zabezpečný elektrickým kotlom nachádzajúcim sa v kúpeľni. 
 

Tento dom je ideálny na rekonštrukciu, čo znamená, že má veľký potenciál pre zmenu a vylepšenie podľa predstáv nového majiteľa kedže je nehnuteľnosť v pôvodnom stave. Jeho veľkým benefitom je bývanie s rýchlou dostupnosťou do okolitej prírody.

 

Cena: 39 500 €

 

Ak Vás naša ponuka zaujala, pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
spoluvlastníctvo
Úžitková plocha:
109 m2
Stav:
pôvodný stav
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Veronika Hundžová

Veronika Hundžová

Maklér

  • Slovensky
  • Česky

Moja práca bola vždy mojím tajným snom. Neponúkame iba nehnuteľnosti, otvárame zároveň dvere kupujúcim pre nové začiatky nájdením vysnívaného miesta pre ich lepší život a tiež uľahčujeme ukončiť životnú etapu predávajúcim. Dovoľte mi Vám pomôcť na tejto ceste. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti