Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na prenájom 4-izbový byt s garážou v Rožňave

Interné ID: 382024
Ulica: Zlatá
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
600 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 4-izbový byt s balkónom v Rožňave, v tichej časti ulici Zlatej na sídlisku Vargové Pole. Plocha: úžitková 81m2. Byt sa nachádza na 1.poschodí. K bytu prislúcha garáž, ktorá sa nachádza cca 50 m od bytového domu a pivnicu, ktorá sa nachádza v suteréne. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. 

Výhody: slnečný, obchody, škola, škôlka, pošta.

Cena 600 €/mesiac + dvojmesačný depozit.

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
81 m2
Zastavaná plocha:
81 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
81 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1

Pozrieť na mape

Maklér

Jozef Junger

Jozef Junger

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Moje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného trhu ma naučili dotiahnuť každý obchod do konca k spokojnosti našich klientov. Čestnosť, flexibilita, korektné jednanie z mojej strany predurčujú úspešnú spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti