Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Dobšinej  v pôvodnom stave, okná  a dvere sú pôvodné,  podlahy sú drevené, vykurovanie tuhým palivom.  Vstup do domu je cez malú verandu, ďalej predsieň z ktorej sa vchádza do ďalších miestností. Dispozične pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne a kúpeľne s WC, ktorá bola zrekonštruovaná v roku 1993 z komory. Benefitom domu sú aj dve pivnice, ktoré môžete využiť na rôzne účely. Z bočnej strany domu od záhrady sa nachádza vchod do malej hospodárskej miestnosti. K domu patrí aj pekná veľká záhrada s množstvom ovocných stromov, kde sa nachádza drevená  stavba, ktorá slúži ako dielňa. Dom je napojený na verejný vodovod a kanalizáciu.  Strecha je v pôvodnom stave. Dom je ideálny na rekonštrukciu, čo znamená, že má veľký potenciál na zmenu a úpravu podľa vlastných predstáv. Veľkým benefitom je aj bývanie s rýchlou dostupnosťou do prírody s neďalekým Slovenskýmo rajom.

 

Cena: 48 000 €

Ak Vás naša ponuka zaujala, pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
373 m2
Typ zeme:
rovina
Zastavaná plocha:
195 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Počet pivníc:
2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Alena Liptáková

Ing. Alena Liptáková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Profesionálny prístup a dlhoročné skúsenosti ma predurčujú na korektnú spoluprácu s klientmi.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti