Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

120 m² pre váš úspech: Ideálny nebytový priestor na prenájom v Poprade

Mestská časť: Veľká
Obec: Poprad
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárske priestory
Iné:
660 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám jedinečnú príležitosť prenájmu výnimočného nebytového priestoru, ktorý sa nachádza v prestížnej lokalite Popradu – časť Veľká. Tento priestor je ideálnym miestom pre rozvoj vášho podnikania, nech už máte akékoľvek plány.

Výnimočné vlastnosti priestoru:
• Priestranných 120 m² – Celé prízemie administratívnej budovy je vám k dispozícii, ponúkajúc dostatok priestoru na realizáciu vašich podnikateľských ambícií. Dispozične pozostáva z jednej veľkej miestnosti, bez predelenia čo ho robí ideálnym pre rôzne typy podnikania – od predajní cez služby až po kancelárie.
• Dvojitý vchod priamo z ulice – Tento priestor disponuje dvomi vchodmi, čo zabezpečuje jednoduchý prístup pre zákazníkov z ulice a umožňuje efektívne využitie priestoru. Vysoká viditeľnosť a ľahká dostupnosť sú kľúčové pre úspešné podnikanie.
• Stratégická poloha - Atraktívna lokalita s vynikajúcou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou. Okolie budovy je obklopené rodinnými domami, penziónmi, kaviarňami a ďalšími prevádzkami, čo zaručuje stabilný prísun návštevníkov a potenciálnych zákazníkov.

Ideálny pre:
• Obchodné prevádzky – Založte si butik, špecializovanú predajňu alebo showroom v lukratívnej oblasti s vysokým prechodom ľudí.
• Služby – Vytvorte si vlastné štúdio, salón či poskytujte profesionálne služby, kde oceníte veľkosť priestoru a výbornú dostupnosť.
• Kancelárske priestory – Pre tých, ktorí hľadajú reprezentatívne a strategicky umiestnené kancelárie, ponúkame ideálne riešenie.

Finančné podmienky:
Mesačný nájom: 660 € + 360 € energie s DPH.
Depozit: vo výške dvoch mesačných nájmov

Priestor je voľný ihneď, pripravený na okamžité využitie. Nezmeškajte túto príležitosť a zabezpečte si miesto pre vaše podnikanie v Poprade.

Dohodnite si obhliadku:
Barbora Bělohlávková
0904 945 687
belohlavkova.bbrealestate@gmail.com

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Podlahová plocha:
120 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
1
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2009
Rok kolaudácie:
1993
Pozícia:
Prízemie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti