Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok na predaj v prostredí Slovenského raja s výhľadom na Tatry

Obec: Betlanovce
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
78 000 €

Popis nehnuteľnosti

V malebnej obci Betlanovce, na okraji Národného parku Slovenský raj, ponúkame na predaj rovinatý pozemok s výmerou 676 m². Nachádza sa na konci slepej ulice, čo poskytuje jedinečné súkromie – z jednej strany nebudete mať suseda. Ideálna voľba pre tých, ktorí túžia po pokojnom prostredí s jednoduchým prístupom do prírody.

Pozemok je súčasťou novej štvrte určenej pre výstavbu rodinných domov. V rámci tejto výstavby sa buduje kompletná infraštruktúra pre celú oblasť. Všetky inžinierske siete – voda, kanalizácia, elektrina, plyn, internet, telefón a TV (Slovak Telekom) – budú privedené priamo na pozemok. K dispozícii bude tiež prístupová cesta s osvetlením. Na všetky siete sú už vydané potrebné povolenia alebo sa ich vydanie očakáva v blízkom čase.

Lokalita je ideálna pre milovníkov prírody a aktívny životný štýl. Len pár minút od pozemku sa nachádza turistická a rekreačná oblasť Podlesok a diaľničný privádzač je vzdialený len 9 km, čo zaručuje skvelú dostupnosť do širšieho okolia. Slovenský raj ponúka množstvo turistických trás, vodopádov a prírodných krás, ktoré si môžete vychutnávať každý deň.

Ak hľadáte miesto pre výstavbu vášho vysnívaného domu s krásnym výhľadom na Vysoké Tatry, tento pozemok predstavuje dokonalú príležitosť. Kombinácia blízkosti prírody, kvalitnej infraštruktúry a súkromia je jedinečná.

Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku. Tento pozemok čaká práve na vás!
Barbora Bělohlávková
0904 945 687
belohlavkova.bbrealestate@gmail.com

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
676 m2
Šírka pozemku:
20 m
Dĺžka pozemku:
33 m
Celková plocha:
676 m2
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti